HjemRåd og ressurserFysisk voldFor deg som har opplevd vold eller overgrep

For deg som har opplevd vold eller overgrep

Dersom du eller noen du kjenner opplever vonde ting som vold eller seksuelle overgrep, så er det viktig å si ifra til en voksen man stoler på eller ringe politiet eller Alarmtelefonen 116 111. Mange barn tror at voksne vet alt som skjer med barna, men det er ikke alltid sånn. Derfor er det viktig å si fra slik at andre voksne kan hjelpe både barnet og den voksne som gjør at barnet har det vondt. 

Om du har opplevd noe vondt, og enda ikke har fortalt det til noen, så ønsker vi derfor veldig at du finner en voksen å snakke med. Om ikke du har noen, så kan du ringe Alarmtelefonen for barn og unge på 116 111. Du kan også finne ut mer ved å gå inn på jegvilvite.no.

Husk at det ALDRI er din skyld!

Stine Sofie Senteret er et tilbud barn og ungdom mellom 0 og 18 år som har opplevd vold, eller sett noen av sine nærmeste bli utsatt for vold, eller har opplevd seksuelle overgrep. Eller kanskje alt på en gang?

På Stine Sofie Senteret møter du andre barn og unge som har opplevd noe av det samme. Og de voksne møter andre voksne. Her tar vi godt vare på både deg og dine trygge voksne. Vårt høyeste ønske er å kunne gi dere en god og varm pause sammen!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt på 37 29 40 90 eller post@stinesofiesenteret.no