Åpne folkemøter med Ada Sofie

I løpet av året skal Ada Sofie avholde over tjue folkemøter i hele landet. Foredraget er en kombinasjon av Adas historie og tematikken vold og overgrep mot barn.
Les mer

Helgetur til Galdhøpiggen

Fra 19. til 21. juni inviterer vi til familietur til Galdhøpiggen. Vi har leid Spiterstulen fra fredag til søndag. Lørdag blir det både tur til toppen av Galdhøpiggen, og en lettere tur for de som ønsker det.
Les mer

Motorsykkeltur i Finnmark

I august reiser vi ti dager på Finnmark-turné, med følge av motorsykler fra sør og nord. Hensikten er å besøke flest mulig skoler i et fylke som får lite besøk av organisasjoner som oss. Det blir også møter med representanter for kommunene vi besøker...
Les mer

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

19. mai-markering på Latter

På dagen 20 år siden drapene i Baneheia inviterer vi til markering på Latter i Oslo. Formålet er en feiring, et tilbakeblikk og en påminnelse om at jobben ikke er over. Arrangementet varer i to timer, og på invitasjonslisten står blant annet politikere, fagfolk og ulike samarbeidspartnere. Vi gleder oss til en markering som skal være både vakker, humoristisk og alvorlig!

20 år og 20 historier

20 år med stiftelsen skal formidles gjennom 20 historier om hva vi har betydd for mennesker – den ene eller de mange. Historiene formidles gjennom intervjuer som publiseres på nettsiden. Det vurderes å trykke intervjuene i et markeringsskrift på slutten av året.