Åpne folkemøter med Ada Sofie

I løpet av året skal Ada Sofie avholde over tjue folkemøter i hele landet. Foredraget er en kombinasjon av Adas historie og tematikken vold og overgrep mot barn. Koronasituasjonen gjør at vi må avlyse mange, men håper å komme sterkere tilbake senere!
Les mer

Helgetur til Galdhøpiggen avlyst

Grunnet koronasituasjonen er dette arrangementet avlyst. Grunnet usikkerheten og situasjonen rundt koronaviruset, har vi måtte avlyse turen til Galdhøpiggen 19.–21. juni 2020.
Les mer

Motorsykkeltur i Finnmark – i 2021

I 2020 skulle vi reist på Finnmark-turné for å besøke flest mulig skoler i et fylke som får lite besøk av organisasjoner som oss. På grunn av koronasituasjonen må vi utsette turen til 2021.
Les mer

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

19. mai-markering på Facebook!

På dagen 20 år siden drapene i Baneheia planla vi en markering på Latter i Oslo. Formålet skulle være en feiring, et tilbakeblikk og en påminnelse om at jobben ikke er over. Koronasituasjonen gjorde at arrangementet måtte avlyses. Vi flyttet over på Facebook, og kjørte en sending der 19. mai kl. 20.00. Det ble både vakker, humoristisk og alvorlig! Du kan se sendingen i reprise her.

20 år og 20 historier

20 år med stiftelsen skal formidles gjennom 20 historier om hva vi har betydd for mennesker – den ene eller de mange. Historiene formidles gjennom intervjuer som publiseres på nettsiden. Det vurderes å trykke intervjuene i et markeringsskrift.