Slik avdekker du vold og tar bekymringssamtalen

Barn er helt avhengige av voksne for å få en god barndom. Du kan utgjøre en viktig forskjell.

Harald Dean er en del av et stort team i Stine Sofies Stiftelse som holder foredrag over hele landet.


Vårt team av foredragsholdere møter ukentlig barn som er utsatt for vold på Stine Sofie Senteret. Basert på forskning, våre egne erfaringer og barnas fortellinger besitter vi kunnskap og kompetanse som vil gjøre deg tryggere. Både for egen del og for barna du møter.


Bestill foredragHittil i år har 16 barneskoler og 39 barnehager blitt bedre til å avdekke vold og ta bekymringssamtalen. Flere hundre har fått våre foredrag siden 2015.


Dere gjør et ubehagelig og krevende tema til noe håndterbart. På denne tematikken er dette det beste foredraget jeg har vært på, noen gang.

Arne Kristian Espedal, rektor Jåtten skole, StavangerHva gjør du når magefølelsen forteller deg at det er noe som ikke stemmer?
Stine Sofies Stiftelse tilbyr nå ny kunnskap om omfang av vold, symptomer å se etter, hva du skal si til barnet og hva du gjør om bekymringen blir bekreftet. Vi oppfordrer alle skoler og barnehager til å bestille våre foredrag.Foredragene er forbilledlige! Konkrete, informative, alvorlige og med humor.

Jens Jensenius, psykologspesialist, Rask Psykisk Helsehjelp, Kristiansand kommune


Still spørsmål og bestill foredrag her


Våre mest solgte foredrag:
Det handler om omtanke ikke mistanke
Utforskende bekymringssamtaler


Ta også en titt på disse foredragene:
Barn og seksualitet. Hvor går grensen?
Psykisk vold mot barn