Bli med på laget

Du kan utgjøre en forskjell! Sammen kan vi sørge for at

• barn vet hva som er lov og hva som ikke er lov
• flere voksne vet hva de skal se etter og hva de skal gjøre for hjelpe
• de voldsutsatte får hjelp på Stine Sofie Senteret
• rettighetene til ofre, pårørende og etterlatte styrkes

Tusen takk for at du bryr deg. Det betyr noe for de mest sårbare barna.


Dette går pengene til!


Vil du gi en gave nå? Vipps til 02349

Vil du bli fastgiver, kan du registrere deg som Barnerettsfadder i skjemaet under. Du kan også sende BF FADDER til 2160 (250,-/mnd.)

Vårt kontonummer er 9495.05.04794
(Gi en gave fra utlandet? IBAN: NO1694950504794, BIC/SWIFT; HANDNOKKXXX)

Støtt vårt arbeid

kr.I mnd.

Besøk vår nettbutikk!

Gi en gave med mening!

Velkommen til vår helt nye nettbutikk! Kjøp en gave med mening, til deg selv eller noen du er glad i. På den måten utgjør du en forskjell for barna som er utsatt for vold eller overgrep. Takk for at du bryr deg, og takk for din støtte.

Gå til nettbutikken

Bli fastgiver med hele familien!

Bli Superheltfamilie!

La hele familien bli Superheltfamilie i Stine Sofies Stiftelse. Konseptet passer for deg som ønsker å støtte arbeidet for en barndom uten vold og overgrep samtidig som du får involvere barna, lære dem viktige ting og gjøre noe sammen som en familie!

Les mer og registrer deg her

Kalenderen 2024

Kjøp en kalender som betyr noe for de mest sårbare barna!

Kalenderen for 2024 får du her. Illustratør er Ane Tollerød Fosse.

Kjøp nå!

Start din egen innsamling nå!

Det er flere måter å starte sin egen innsamlingsaksjon på. Facebook har sin egen løsning, der du enkelt kan sette opp en innsamling - for eksempel i forbindelse med din egen bursdag. Trykker du på knappen under, får du mer informasjon om hvordan du kan bruke Facebook til å samle inn penger til et ideelt formål!

Start en innsamlingsaksjon!

Arv og testament

Å skrive testament er for mange en fin anledning til å reflektere over livet som har vært, og hva man ønsker å gjøre med de materielle goder man har opparbeidet seg. De kan utgjøre en forskjell!
Les mer

Minnegave

En minnegave er et alternativ til blomsterhilsenen når en slektning eller venn går bort. Ved å gi en minnegave hedrer du din kjære samtidig som du gjør noe for voldsutsatte barn.
Les mer

Gi en gave som betyr noe

Du kan utgjøre en forskjell for barn som utsettes for vold og overgrep. Din gave betyr at vi sammen kan gjøre mer for de mest sårbare barna. Vi vet at det betyr noe!
Les mer

Bedrift?

Din arbeidsplass kan bety noe for barna!

Mange små og store bedrifter vil bidra til arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. Noen gir enkeltbeløp, for eksempel i forbindelse med jul. Andre bidrar med en andel av omsetningen. Din bedrift kan utgjøre en forskjell. Ta kontakt med vegard@stinesofiesstiftelse.no om dere vil bli med på laget!

Les mer om våre støttespillere

Stine Sofie Kaffeavtale for bedrifter

Ferskbrent kaffe med mening

Vi er svært stolte av vårt samarbeid med Cemo, hvor vi tilbyr eksepsjonell håndtverkskaffe til ordinær butikkpris.

Les mer om Stine Sofie Kaffeavtale

Stine Sofies Stiftelse deltar i et forskningsprosjekt om innsamlingsarbeid. Det gjennomføres av Senter for forskning på sivilsamfunn og frivillig sektor (www.sivilsamfunn.no) og er finansiert av Kulturdepartementet. Målet er få bedre innsikt i hvordan de frivillige organisasjonene jobber med å samle inn midler og rekruttere medlemmer, og i hvilken grad sosiale medier og elektroniske betalingsløsninger overtar for tradisjonelle kanaler. Dette har blitt mer aktuelt når møter avlyses som følge av korona-epidemien. Prosjektet omhandler seks til åtte organisasjoner innen bistand, internasjonale aktiviteter, tro- og livssyn, rettighets- og støttearbeid, helse og sosiale tjenester. Organisasjonenes givere og medlemmer vil ikke kunne identifiseres i dataene eller i rapporter fra prosjektet. NSD – Norsk senter for forskningsdata AS har bistått i vurderingen av at behandlingen av personopplysninger i dette prosjektet skjer i samsvar med personvernlovgivningen.

Karl Henrik Sivesind, Forsker I
Institutt for samfunnsforskning
k.h.sivesind@samfunnsforskning.no
997 06 127