Foredrag med Ada Sofie Austegard i Finnmark

I september kommer Stine Sofies Stiftelse og generalsekretær, Ada Sofie Austegard, til Finnmark. Vi besøker Alta i vest til Kirkenes i øst, og holder foredrag i de store byene. Foredraget er gratis men med begrensede plasser. Meld deg på nå for å sikre deg plass.

Mitt liv – med en stiftelse dedikert til voldsutsatte barn

Fra 5. september til 22. september skal Stine Sofies Stiftelse og generalsekretær, Ada Sofie Austegard, besøke de største byene i Finnmark. Vi starter med Alta i vest og drar til Kirkenes i øst. Her skal Ada Sofie blant annet holde gratis foredrag til alle som er interessert. Meld deg på nå for å sikre deg plass (begrensede plasser).


Tid og sted:


Om foredraget:

I dette foredraget med Ada Sofie Austegard deler hun sin historie. Det er 22 år siden Stine Sofie ble voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand, og Ada Sofie startet Stine Sofies Stiftelse. I dette foredraget forteller hun om tapet av datteren, opprettelsen av Stine Sofies Stiftelse, arbeidet for en barndom uten vold og overgrep og veien frem til i dag, over 20 år senere.

Jeg kan ikke gjøre noe mer for Stine Sofie, men vi kan gjøre så uendelig mye for de barna som overlever volden. - Ada Sofie Austegard

Følelsesladet foredrag – som gir mening, inspirasjon og energi, men som også byr på latter og glede.