Vilkår og retningslinjer for gaver


Stine Sofies Stiftelse er en ideell organisasjon, og er medlem av Norges Innsamlingsråd og godkjent av Innsamlingskontrollen. De gavene vi får fra virksomheter og privatpersoner går til stiftelsens arbeid for en barndom uten vold og overgrep.


Fastgivere

Barnerettsfadder er stiftelsens hovedkonsept for faste givere. En fastgiver er en som støtter med en fast pengegave hver måned, enten ved bruk av AvtaleGiro, giro i posten, SMS eller Vipps.

Betaling: Er du fastgiver per SMS belastes du telefonregningen, mens fastgivere med AvtaleGiro får trekk fra bankkonto. Fastgivere per Vipps trekkes fra ønsket bankkonto eller -kort, og avtalen er tilgjengelig i Vipps-appen eller via innlogging på nettsiden til Vipps.

Oppsigelse: Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp din fastgiveravtale ved å kontakte oss på post@stinesofiesstiftelse.no eller ringe 37 29 40 90. Det gjelder både for avtaler med fast bidrag via SMS, AvtaleGiro, Vipps og giro i posten. Er du fastgiver med AvtaleGiro kan du stoppe betalingen i din nettbank, men du må samtidig gi oss beskjed om at vi skal avslutte avtalen. Fastgivere på SMS kan også stoppe avtalen ved å sende en SMS til nummeret og kodeordet som står i meldingene du får om det månedlige trekket.


Nettbutikk

Stine Sofies Stiftelses nettbutikk finner du her. Der kan du gi en donasjon og motta ulike gavebrev og produkter.

Kontakt oss på post@stinesofiesstiftelse.no eller ring 37 29 40 90 ved feil eller mangler på produkter du får tilsendt gjennom nettbutikken.


Skattefradrag

Pengegaver til ideelle formål gir rett til skattefradrag. Kjøp av smykker i nettbutikken gir dessverre ikke rett til skattefradrag.