HjemVårt arbeidStine Sofie ForeldrepakkeKom i gang med Stine Sofie Foreldrepakke

Kom i gang med Stine Sofie Foreldrepakke

På helsestasjoner, sykehus og legekontorer er det mange oppgaver som skal løses i løpet av kort tid. I tillegg er det en rekke anbefalinger i nasjonale retningslinjer i oppfølgingen av blivende og nybakte familier som skal svares ut. Da er det fint å vite at din arbeidsplass kan få hjelp og støtte til å ta i bruk Stine Sofie Foreldrepakke.

Stine Sofie Foreldrepakke er et nasjonalt og kostnadsfritt informasjonsprogram som skal hjelpe og styrke blivende og nybakte foreldre. Programmet brukes i viktige samtaler mellom helsepersonell og foreldre før, under og etter fødsel. Målet er å gi barn og foreldre en trygg og god start på det nye livet.

Stine Sofie Foreldrepakke inneholder
Komplett materiellpakke

Pakken inkluderer, foreldreboka 10 smarte tips til alle småbarnsforeldre, plakater og veileder for helsepersonell, og invitasjonskort. Du kan også bestille plakater fra Foreldresupport 116 123.

Omfang: i henhold til oppgitt antall fødsler/barn
Kostnad: gratis

Digital opplæring til din arbeidsplass

Opplæringen passer for både dere som har brukt Stine Sofie Foreldrepakke en stund, og dere som er helt nye og ønsker å komme igang.

Som deltaker får du en grundig innføring i hvordan du/dere kan ta i bruk Stine Sofie Foreldrepakke ved din helsestasjon eller sykehusavdeling. Det blir en praktisk opplæring hvor dialog og eksempler fra praksis vil få stor plass.

I gjennomgangen lærer du også hva som kjennetegner volden mot de minste barna og hvorfor det er så viktig å jobbe voldsforebyggende allerede i svangerskapet, og tiden frem mot barnet er 2 år.

Varighet: ca 2 timer
Kostnad: gratis

Opplæring på arbeidsplassen

Innhold som over og tilpasset din lengde og innhold på din fagdag, samling e.l.

Varighet: etter avtale
Kostnad: etter avtale om reisekostnader

Webinar

Husk at du også kan melde deg på våre webinarer:

Velg et tidspunkt som passer deg og din arbeidsplass – klikk på datoen som passer best og meld deg på: 
14. juni kl 09:00 – 11:00

Les også