Webinar: Bli med på digital opplæring i Stine Sofie Foreldrepakke!

Nå kan du som jobber med de aller minste barna få gratis digital opplæring. Meld på deg og en kollega i dag.

Stine Sofie Foreldrepakke er et universelt informasjonsprogram for alle blivende og nybakte foreldre. Nå kan du og din arbeidsplass bli med på gratis, digital opplæring.

Velg et tidspunkt som passer deg og din arbeidsplass - klikk på datoen som passer best og meld deg på:
5. april kl 09:00 - 11:00
7. mai kl 12:00 - 14:00
14. juni kl 09:00 - 11:00

Helsesykepleier Margrete sammen med Tone Emilie fra Stine Sofies Stiftelse.


Et program for alle foreldre

Stine Sofie Foreldrepakke skal styrke foreldrerollen, gi støtte og verktøy til å håndtere det som er krevende, og forebygge situasjoner som er utrygge og farlige for barnet.

Programmet skal brukes i de viktige samtalene mellom helsepersonell og foreldre, og følger eksisterende retningslinjer i svangerskapsomsorgen, nyfødtintensiv og helsestasjonsprogrammet.

media

Dette gjennomgår vi:

Som deltaker får du en grundig innføring i hvordan du/dere kan implementere Stine Sofie Foreldrepakke ved din helsestasjon eller sykehusavdeling. Det blir en praktisk opplæring hvor dialog og eksempler fra praksis vil få stor plass.

I gjennomgangen lærer du også hva som kjennetegner volden mot de minste barna og hvorfor det er så viktig å jobbe voldsforebyggende allerede i svangerskapet, og tiden frem mot barnet er 2 år.

Kom i gang i dag!
Opplæringen passer for både dere som har brukt Stine Sofie Foreldrepakke en stund, og dere som er helt nye og ønsker å komme igang.

Bestill Stine Sofie Foreldrepakke her.

Sammen kan vi forebygge vold mot de minste barna!

media