HjemStine Sofie SenteretVåre støttespillere

Våre støttespillere

Stine Sofie Senteret hadde ikke blitt etablert uten vilje og støtte fra politikere og nasjonale myndigheter. Hvert år får vi midler til drift av senteret over statsbudsjettet, men utviklingen av eiendommen, bygningene og opplevelsene er avhengig av støtte fra privatpersoner, bedrifter, stiftelser og andre. Her er en noen av våre viktige støttespillere.

Gaver fra hele Norge

Senteret er fullt av leker, utstyr og opplevelser. Mye av det er gitt av privatpersoner og bedrifter som vil bidra til å gi volds- og overgrepsutsatte barn gode opplevelser når de er på senteret. Tusen takk til alle dere som har bidratt og ennå bidrar. Bildet er fra kostymelageret vårt, som er til stor glede for barna som besøker oss.

Bufdir

Stine Sofie Senteret har øremerkede midler på statsbudsjettet, og driften av senteret finansieres gjennom tilskudd fra Bufdir.

Vi er utrolig takknemlige for all vilje og støtte fra politikere og nasjonale myndigheter, slik at vi kan hjelpe barn og unge utsatt for vold og overgrep på veien videre etter det vonde.

Ronald McDonald Barnefond

Barnefondet har finansiert de flotte leilighetene som familiene bor i når de er på opphold på Stine Sofie Senteret. De sørger også for vedlikehold av de 15 boenhetene. Dette er Ronald McDonald Barnefonds første store prosjekt i Norge.

VikingBad


VikingBad er en av våre nærmeste naboer på Østerhus i Grimstad, og en av stiftelsens gode støttespillere. Da senteret ble bygget leverte de blant annet badene i hver av de 15 leilighetene til familiene.

Grieg Foundation


Barn og voksne som kommer til Stine Sofie Senteret elsker sansehagen. Der vokser og gror det mellom vannfontener og opplevelser for store og små. Hagen er det Grieg Foundation som har gitt oss.