Stine Sofie Senterets informasjonspakke

Stine Sofie Senteret er et nasjonalt lavterskeltilbud til barn og ungdom som er utsatt for vold og seksuelle overgrep. 

Vi opplever at mange er nysgjerrige på Stine Sofie Senteret, mens andre har kanskje aldri hørt om oss. Her finner du derfor en rekke gratis produkter du kan benytte deg av for å informere og spre kjennskap om Stine Sofie Senteret på din arbeidsplass.

Kjennskapsfilm (30 sekunder)

Kort og stemningsfull videosnutt som enkelt formidler at Stine Sofie Senteret er et tilbud som eksisterer for barn og unge som er utsatt for vold og seksuelle overgrep. Filmen kan lastes ned og distribueres på skjermer i venterom, fellesområder, resepsjoner og liknende.

For å laste ned: Klikk på lenken, høyreklikk på videoen og lagre filen.

Informasjonsfilm (2.5 minutter)

Informasjonsfilm om Stine Sofie Senteret, som utdyper mer om hva tilbudet går ut på, hva man kan forvente og som gir et innblikk i et opphold på senteret. 

Filmen kan lastes ned og fritt distribueres og vises til voldsutsatte barn og unge, og omsorgspersoner som Stine Sofie Senteret kan være aktuelt for.

For å laste ned: Klikk på lenken, høyreklikk på videoen og lagre filen.

Savner du noe?

Ta kontakt dersom du ønsker tilsendt brosjyrer, roll-ups eller annet materiell til din arbeidsplass. Er det noe du savner, eller har du andre spørsmål? 

Kontakt oss gjerne på post@stinesofiesenteret.no

Stine Sofie Senteret

Stine Sofie Senteret er et nasjonalt tilbud til barn og unge som har opplevd vold eller overgrep. Hos oss kan man leke, lære og mestre i trygge omgivelser, sammen med andre som har opplevd noe av det samme som en selv. Vi tar imot barn og unge fra hele landet. Reise og opphold er gratis.

Finn ut mer om Stine Sofie Senteret

Hver måned vil jeg gi

Jeg ønsker å gi

Med ditt bidrag er du med å sikrer barn sine rettigheter og hjelper voldsutsatte barn og unge.

Med ditt bidrag er du med å sikrer barn sine rettigheter og hjelper voldsutsatte barn og unge.

Relaterte artikler