HjemAktueltMøt teamet bak Stine Sofie Foreldrepakke

Møt teamet bak Stine Sofie Foreldrepakke

Denne høsten har teamet i Stine Sofie Foreldrepakke blitt utvidet med både jordmor og helsesykepleier, i tillegg til barnesykepleier. Dermed har vi helsepersonell med bred erfaring fra veiledning av foreldre både før, under og etter fødsel.

Tone Emilie, Christine og Else er klare for å gi opplæring i Stine Sofie Foreldrepakke.

Stine Sofie Foreldrepakke skal hjelpe deg som helsepersonell til å ta opp viktige temaer som allerede er nedfelt i gjeldende retningslinjer. Ved å gi informasjon og verktøy til å håndtere krevende situasjoner, skal programmet gi både barn og foreldre en trygg og god start på det nye livet.

– Ved å ha alle faggruppene representert i teamet, kan du som bruker Stine Sofie Foreldrepakke motta helhetlig opplæring til din veiledning av foreldre, sier rådgiver og tiltaksleder Tone Emilie L. Spinnangr.

Dette er teamet i Stine Sofie Foreldrepakke


Tone Emilie L. Spinnangr (barnesykepleier)

Tone Emilie L. Spinnagr, utdannet barnesykepleier, og har jobbet på nyfødtintensiv og barneavdeling før hun begynte som familiekontakt på Stine Sofie Senteret i 2016. Senteret er et nasjonalt kurs og mestringssenter for voldsutsatte barn og unge.

De siste fem årene har jeg jobbet som rådgiver i Stine Sofies Stiftelse, og er tiltaksansvarlig for Stine Sofie Foreldrepakke. Jeg brenner for å forebygging av vold mot de aller minste barna, -sammen kan vi jobbe for en barndom uten vold og overgrep!

Tone Emilie L. Spinnangr

Christine Øygarden (jordmor)

Christine er utdannet sykepleier med praksis fra medisinsk, kirurgisk og psykiatrisk avdeling. Hun tok deretter en master i jordmorfag og har siden det jobbet som jordmor ved Sørlandet sykehus Kristiansand, på Føde/Barsel.

Jeg har akkurat begynt i stillingen som rådgiver i Stine Sofies Stiftelse, og ser frem mot å gjøre Foreldrepakka til et godt integrert hjelpemiddel på alle helsestasjoner og sykehus i landet slik at vi kan kvalitetssikre praksis.

Christine Øygarden

Else Hortin (helsesykepleier)

Else Hortin, utdannet helsesykepleier. Har jobbet på nyfødt intensiv før hun i mange år har jobbet med de minste på helsestasjon. De siste årene har hun jobbet som avdelingsleder for helsestasjonstjenesten, før hunførste juni begynte som rådgiver for Stine Sofies Stiftelse.

Jeg håper på å kunne bidra med mine mange års erfaring fra helsestasjonstjenesten hvor jeg brenner ekstra for de minste og deres foreldre. Jeg gelder meg til å bli bedre kjent med dyktige fagfolk på helsestasjoner og sykehus i Norge. Sammen kan vi sette fokus på den viktige jobben det er å forbygge vold og overgrep.

Else Hortin