Samarbeidspartnere

Vi jobber ikke alene, og har en rekke samarbeidspartnere i arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. Her vil vi presentere noen av dem!


Helsesista
I 2017 bestemte helsesøster Tale Krohn Engvik seg for å ta permisjon fra jobben som helsesøster i Oslo. Siden da har hun vært hele Norges helsesøster på Snapchat. Daglig når hun 40 000 barn og unge, og formidler blant annet kunnskap om vold og overgrep.

Rune Andersen
Komiker Rune Andersen er en viktig stemme for voldsutsatte barn. Under åpningen av Stine Sofie Senteret i 2016 fortalte han for første gang om sin egen oppvekst preget av vold. I 2018 satte han opp forestillingen Lykkeliten, som omhandler hans egen barndom.

Thor og Susanne Hushovd
Thor Hushovd var i mange år en av verdens beste syklister. Sammen med kona Susanne har han engasjert seg aktivt i arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. De er en viktig del av No Finish Line Oslo, et løpearrangement til inntekt for Stine Sofies Stiftelse.

Pappahjerte
Bloggeren Pappahjerte heter egentlig Peter Kihlman. Småbarnsfaren blogger om hverdagslivets opp- og nedturer. Han har lenge hatt lyst til å engasjere seg arbeidet til Stine Sofies Stiftelse, og som en viktig influencer tror vi samarbeidet vil bidra til at vi når flere mennesker.

Vi vil presentere flere av våre samarbeidspartnere snart.