HjemAktuelt– Bli bedre kjent med Stine Sofie Senteret!

– Bli bedre kjent med Stine Sofie Senteret!

Jobber du med barn og unge utsatt for vold eller overgrep? Nå kan du bli enda bedre kjent med tilbudet på vårt fagseminar!

Jobber du med barn og unge utsatt for vold eller overgrep? Nå kan du bli enda bedre kjent med tilbudet på Stine Sofie Senteret!

Vi inviterer til fagseminar for deg som jobber med barn og unge utsatt for vold eller overgrep, for eksempel barnevern, bistandsadvokat, krisesenter, støttesenter, helsestasjoner o.l.

Her kan du høre våre eksperter og ressurspersoner fortelle om viktigheten av normalitet i hverdagen til barn og unge utsatt for vold eller overgrep. Du får også en unik mulighet til å utveksle erfaringer med andre fra tilsvarende kommunale og fylkesvise etater, i tillegg til private organisasjoner/stiftelser mv.

Hele programmet finner du her.

Sted: Stine Sofie Senteret, Grimstad
Dato: 
12 .- 13. september 2023
Pris:
 799 kr (500 for kun faglig program)
Påmeldingsfrist:
 6. september

Meld deg på her

TEMA: Når normalitet er medisinen.

Mange har gått gjennom perioder uten å kjenne på normalitet og hverdagsliv. Erfaringene preger selvbildet deres, og ofte lever de med følelsen av å være annerledes enn sine jevnaldrende.

Bli med på fagseminaret og lær mer om

Dette får du ved å delta

Du får også en unik mulighet til å komme på innsiden av tilbudet på Stine Sofie Senteret,et kostnadsfritt og nasjonalt tilbud til voldsutsatte barn og unge og deres omsorgspersoner.

Meld deg på her!

Er dere flere fra samme arbeidsplass? Vi kan hjelpe med å finne billetter, overnatting og transport. Kontakt oss per e post hvis du behøver assistanse.

Les også

Stine Sofie Senteret

Stine Sofie Senteret er et nasjonalt tilbud til barn og unge som har opplevd vold eller overgrep. Hos oss kan man leke, lære og mestre i trygge omgivelser, sammen med andre som har opplevd noe av det samme som en selv. Vi tar imot barn og unge fra hele landet. Reise og opphold er gratis.

Finn ut mer om Stine Sofie Senteret