Takk for at du deltok på digital opplæring!

Vi håper opplæringen i Stine Sofie Foreldrepakke var nyttig for deg og din arbeidsplass.

Her finner du presentasjonen fra forrige digitale opplæring.


Har du spørsmål?

Se foreldrepakke.no eller 10smartetips.no for mer informasjon eller ta kontakt på foreldrepakke@stinesofiesstiftelse.no.


Bli med på fagdag for ressurspersoner!

Nå kan alle som har et ekstra ansvar for å ta i bruk Stine Sofie Foreldrepakke bli med på egen nasjonal fagdag! Hold av 8. - 9. juni for faglig påfyll, erfaringsutveksling og inspirasjon til videre bruk der du jobber.

Meld deg på her!

media

Et program for alle foreldre

Stine Sofie Foreldrepakke er et universelt informasjonsprogram for alle blivende og nybakte foreldre. Programmet skal styrke foreldrerollen, gi støtte og verktøy til å håndtere det som er krevende, og forebygge situasjoner som er utrygge og farlige for barnet. Programmet skal brukes i de viktige samtalene mellom helsepersonell og foreldre, og følger eksisterende retningslinjer i svangerskapsomsorgen, nyfødtintensiv og helsestasjonsprogrammet.

Ønsker du eller din arbeidsplass egen opplæring?

Opplæringen passer for både dere som har brukt Stine Sofie Foreldrepakke en stund, og dere som er helt nye og ønsker å komme igang.

Som deltaker får du en grundig innføring i hvordan du/dere kan implementere Stine Sofie Foreldrepakke ved din helsestasjon eller sykehusavdeling. Det blir en praktisk opplæring hvor dialog og eksempler fra praksis vil få stor plass.

I gjennomgangen lærer du også hva som kjennetegner volden mot de minste barna og hvorfor det er så viktig å jobbe voldsforebyggende allerede i svangerskapet, og tiden frem mot barnet er 2 år.


Kom i gang i dag!

Sammen kan vi forebygge vold mot de minste barna!

Bestill Stine Sofie Foreldrepakke her.
media