Om Stine Sofie Senteret

Stine Sofie Senteret er verdens første kurs- og mestringssenter for volds- og overgrepsutsatte barn og unge. Det åpnet for deltakere i august 2016.

Jente som ser i kameraet

Man kan søke om opphold hele året med unntak av romjul, påske og juli måned. Kursuka varer fra mandag til lørdag. Det er mulig å søke seg inn til opphold to ganger.

Stine Sofie Senteret er et tilbud til volds- og overgrepsutsatte barn og unge mellom 0 og 18 år, deres trygge omsorgspersoner og søsken. Trygge voksne kan være biologiske foreldre, fosterforeldre, beredskapsforeldre, adoptivforeldre eller institusjonsansatte.

Hovedfokus er å gi barn og unge, og de voksne, ny kunnskap og nye erfaringer for bedre å kunne mestre livet.


Med volds- og overgrepsutsatte barn og unge mener vi de som har vært utsatt for vold eller vært vitne til vold i nære relasjoner, og/eller vært utsatt for seksuelle overgrep. Det er barnas opplevelser som innvilger et opphold på Stine Sofie Senteret.

Hovedfokus er å gi barn og unge, og de voksne, ny kunnskap og nye erfaringer for bedre å kunne mestre livet. Her vil dere møte andre i lignende situasjon, og sammen skape gode opplevelser i trygge rammer. Gjennom uken vil dere få muligheten til å være med på mange spennende og morsomme aktiviteter, men det er også rom for alvor.

Et opphold på Stine Sofie Senteret varer fra mandag til lørdag. Vi har 15 leiligheter tilknyttet senteret hvor dere bor under oppholdet. Det blir servert fire måltider per dag, pluss litt av hvert av knask utenom.

Oppholdet er kostnadsfritt. Vi bestiller og betaler reise for dere.

Senteret ligger i Grimstad kommune i nydelige sjønære omgivelser, og er tilrettelagt for å gi deltakerne ny kunnskap, mestring, lek og rock & roll. Omgivelsene gir unike muligheter for gode opplevelser, spennende utflukter og minner for livet.

Overskrift

Blablabla

Kontakt oss

Juridisk veiledning
999 99 999
mail@stinesofiesstiftelse.no

Juridisk veiledning
999 99 999
mail@stinesofiesstiftelse.no

Juridisk veiledning
999 99 999
mail@stinesofiesstiftelse.no

Juridisk veiledning
999 99 999
mail@stinesofiesstiftelse.no

En side vi ønsker å fremme under om oss