Støttespillere

Stine Sofies Stiftelse har mange som støtter vårt arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Noen bidrar med enkeltgaver, mens andre har vi et fast samarbeid med. På denne siden presenterer vi noen av dem.

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen samarbeider med Stine Sofies Stiftelse om Livsløpsprogrammet, for å utvikle tiltak som forebygger og avdekker vold og overgrep mot barn. Samarbeidet startet i 2017 og strekker seg over 10 år.

Les mer om Gjensidigestiftelsen

Ronald McDonald Barnefond

Barnefondet har finansiert de flotte leilighetene som familiene bor i når de er på opphold på Stine Sofie Senteret. De sørger også for vedlikehold av de 15 boenhetene. Dette er Ronald McDonald Barnefonds første store prosjekt i Norge.

Les mer om Ronald McDonald Barnefond

A Knit Story

A Knit Story har utviklet en egen strikkekolleksjon i samarbeid med Stine Sofies Stiftelse. Den ble lansert i 2019, og for hver strikkepakke du kjøper i kolleksjonen, går det 15 % til arbeidet for en barndom uten vold og overgrep.

Les mer om A Knit Story

Gullkorn Design

Mesterbakeren

NOMA

REMA 1000

No Finish Line

Stavanger Oilers

VikingBad

VikingBad er en av våre nærmeste naboer på Østerhus i Grimstad, og en av stiftelsens gode støttespillere. Da senteret ble bygget leverte de blant annet badene i hver av de 15 leilighetene til familiene.

Les mer om VikingBad

Ferda

Grieg Foundation

Barn og voksne som kommer til Stine Sofie Senteret elsker sansehagen. Der vokser og gror det mellom vannfontener og opplevelser for store og små. Hagen er det Grieg Foundation som har gitt oss.

Les mer om Grieg Foundation

Igland Garasjen

Andre støttespillere