Støttespillere

Stine Sofies Stiftelse har mange som støtter vårt arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Noen bidrar med enkeltgaver, mens andre har vi et fast samarbeid med. På denne siden presenterer vi noen av dem.

Royal-Stiftelsen

I 2020 donerte styret i Royal-Stiftelsen en stor pengegave til Stine Sofies Stiftelse. Midlene brukes til etablering av en utstyrsgarasje på Stine Sofie Senteret, demonstrasjonsdukker til Stine Sofie Foreldrepakke, og til å støtte familier som trenger litt ekstra hjelp i en krevende hverdag.

Les mer om Stine Sofie Senteret

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen samarbeider med Stine Sofies Stiftelse om Livsløpsprogrammet, for å utvikle tiltak som forebygger og avdekker vold og overgrep mot barn. Samarbeidet startet i 2017 og strekker seg over 10 år.

Les mer om Gjensidigestiftelsen

Ronald McDonald Barnefond

Barnefondet har finansiert de flotte leilighetene som familiene bor i når de er på opphold på Stine Sofie Senteret. De sørger også for vedlikehold av de 15 boenhetene. Dette er Ronald McDonald Barnefonds første store prosjekt i Norge.

Les mer om Ronald McDonald Barnefond

Gullkorn Design

I 2020 designet og lanserte Gullkorn en helt egen Stine Sofie-pysjamaskolleksjon. Pysjamasen kom i både grønn og hvit, og hadde stiftelsens logo integrert i mønsteret. 25 % av inntektene gikk til arbeidet for en barndom uten vold og overgrep.

Les mer om Gullkorn Design

Mesterbakeren

Siden 2008 har Mesterbakeren bakt Stine Sofie-brødet. Det selges i REMA 1000 sine butikker på Sørlandet, og for hvert brød du kjøper, går 2 kr til Stine Sofies Stiftelse. I 2021 passerer de mer enn 2 millioner solgte brød.

Les mer om Mesterbakeren

NOMA

Trine er ei engasjert dame som driver NOMA. I hennes nettbutikk selges flere produkter der en andel av inntektene går til Stine Sofies Stiftelse.

Les mer om NOMA

REMA 1000

REMA 1000 har vært på lag med Stine Sofies Stiftelse i mange år, og bidratt økonomisk til flere prosjekter. I 2019 gjorde de det mulig for Ada Sofie og mange andre å ro fra Grimstad til Oslo - på tokt for en god barndom. I 2021 er de med på laget når vi skal gå den gamle Barnevandrerstien fra Kvinesdal til Grimstad.

Les mer om REMA 1000

Stavanger Oilers

Ishockeyklubben Oilers i Stavanger er en engasjert gjeng. Sammen med sin sponsor McDonalds, arrangerer de den årlige Bamsebonanzaen, der publikum bidrar med både bamser og pengegaver til Stine Sofie Senteret.

Les mer om Stavanger Oilers

VikingBad

VikingBad er en av våre nærmeste naboer på Østerhus i Grimstad, og en av stiftelsens gode støttespillere. Da senteret ble bygget leverte de blant annet badene i hver av de 15 leilighetene til familiene.

Les mer om VikingBad

Ferda

Ferda er en annen Grimstad-basert virksomhet, som gjennom årene har vært en viktig støttespiller for Stine Sofies Stiftelse. I 2019 hadde vi blant annet med oss Ferda-bobiler langs veien, da Ada Sofie og en stor gjeng rodde fra Grimstad til Oslo.

Les mer om Ferda

Grieg Foundation

Barn og voksne som kommer til Stine Sofie Senteret elsker sansehagen. Der vokser og gror det mellom vannfontener og opplevelser for store og små. Hagen er det Grieg Foundation som har gitt oss.

Les mer om Grieg Foundation

Igland Garasjen

Igland Garasjen i Grimstad har lenge vært en viktig støttespiller for Stine Sofies Stiftelse.

Les mer om Igland Garasjen

Wikborg Rein

Wikborg Rein er et av Norges største advokatfirmaer med ca. 375 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore og Shanghai. Advokatfirmaet samarbeider med Stine Sofies Stiftelse om Barnas Havarikommisjon, en årlig rapport som retter søkelyset på rettssikkerheten for barn og unge utsatt for vold og overgrep. De bidrar også med støtte til vår juridiske veiledningstjeneste.

    Les mer om Wikborg Rein

    Andre støttespillere