Hjelp barna som har det vanskelig hjemme!


Vi er i en spesiell situasjon – en situasjon som gjør hverdagen tøffere og vondere for de mest sårbare barna. Mange tilbringer mer tid hjemme – sammen med voksne som skaper en utrygg og skremmende hverdag. Barn som til vanlig har sitt fristed på skolen, i barnehagen eller på fritidsaktiviteter. Det gjør det viktigere enn noen gang å styrke innsatsen og omsorgen for de som trenger trygge voksne som bryr seg.

.


Bli med og styrk hjelpen i denne spesielle tiden!


Sammen kan vi hjelpe de mest sårbare barna. Nå må vi stå sammen, og gjøre det vi kan for å bidra med hjelp og støtte til de barna som sliter. Mye hjemmetid kan skape flere utrygge situasjoner, og det er viktigere enn noen gang å gi hjelp og støtte til de som trenger det. Vi i Stine Sofies Stiftelse vil gjøre alt vi kan for å slippe å stenge ned mer av tilbudet vårt. Det er viktig for barna!


I Stine Sofies Stiftelse har vi satt inn et ekstra gir for å hjelpe:

  • Vi forsterker tilgangen på telefon for de som er bekymret for et barn og trenger veiledning om hva de skal gjøre.
  • Skole- og barnehageansatte er bekymret for de sårbare barna som nå er hjemme. Derfor er våre pedagoger tilgjengelig for råd og hjelp på telefon og e-post.
  • Sammen med Mental Helse har vi åpnet Foreldresupport 116 123 for småbarnsforeldre som kommer i krevende situasjoner. Den er nå utvidet til å gjelde alle foreldre - uansett hvor gammelt barnet ditt er.
  • Chatten Si det med ord er for barn og unge, og har fått utvidede åpningstider. Pågangen har eksplodert. Siden vi har måttet stenge Stine Sofie Senteret, vil våre familiekontakter bidra til å betjene chatten.


Vil du bidra?

Vipps en gave til 02349. Tusen takk!