- Jeg drømmer om en trygg jul

Jula er barnas høytid. En tid for glede, og for å tilbringe tid med dem man er glad i. Dessverre er det ikke alle barn som har det slik. For mange barn betyr jula mer tid med voksne som ikke er trygge.


En julegave til Stine Sofies Stiftelse sørger for å gi flere barn det de ønsker seg mest, en trygg jul og en god barndom uten vold eller overgrep.

Kjøp julekort til dine ansatte
Flotte julekort til dine ansatte >

Julekort

Kjøp disse fine julekortene som en fin oppmerksomhet til dine ansatte eller samarbeids-partnere.

Dobbeltsidige kort, inkludert konvolutt. Kortet inneholder en ferdig julehilsen på innsiden, plass til å skrive egen hilsen, og informasjon om hva gaven bidrar til på baksiden. Bidra til at flere barn får en trygg jul. 100,- pr. stykk.


Kjøp julekortFå et gavebevis til arbeidsplassen
Få et gavebevis til arbeidsplassen >

Gi en valgfri julegave!

Ønsker din bedrift å støtte arbeidet for en barndom uten vold og overgrep med årets julegave? Gi et valgfritt beløp. I retur vil dere få et gavebevis dere kan vise frem på arbeidsplassen. Gi en gave her, eller bruk kontonummer 9495 05 04794.


Gi en gaveDin bedrift kan bidra til å gi barn som «Emilie» en trygg jul.

«Jeg husker jula som et kaos av gode og vonde følelser om hverandre. Glede over de små fine øyeblikkene, lukten av ribba, og gavene. Raskt overskygget av frykten for hva som skulle komme. Panikken, tallerkener som flyr i veggen, lukten av alkohol. Når det var fint, var det så fint! Men vi visste aldri hvor lenge det varte.» - "Emilie"

Stine Sofies Stiftelse jobber med å forebygge og avdekke vold og overgrep, ivareta de voldsutsatte barna og styrke deres rettigheter. Ved å støtte dette viktige arbeidet, bidrar du til å gi flere barn er trygg jul og en barndom uten vold og overgrep. Tusen takk! Les mer om hva pengene går til her.Tilpasset gave for dine ansatte?

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å gi en spesialtilpasset gave fra din bedrift eller til dine ansatte. Ønsker du mer informasjon, logo, mail-signatur eller annet, ta kontakt! Vi hjelper dere gjerne.

Vegard Stana,
partneransvarlig

Ta kontakt