Arv og testament


Å skrive testament er for mange en fin anledning til å reflektere over livet som har vært, og hva man ønsker å gjøre med de materielle goder man har opparbeidet seg. Samtidig slipper dine etterlatte å ta den vurderingen når den dagen kommer.

Dersom du velger å tilgodese Stine Sofies Stiftelse i ditt testament, er du også etter din tid med på laget for en barndom uten vold og overgrep.

I Norge er stilles det ikke krav om at en advokat må utforme og bevitne testamentet, men det er likevel noen formkrav som må være oppfylt for at testamentet skal være gyldig. Er du usikker, anbefaler vi deg å ta kontakt med en advokat.

Dersom du har spørsmål vedrørende testament eller testamentariske gaver, ta kontakt på telefon 37 29 40 90 eller e-post post@stinesofiesstiftelse.no


Les mer om arv og testament herJeg er frisk og håper jeg skal leve lenge, men vet at dagen jeg ikke er her, vil komme. Hvem skal arve meg? Mine barn og barnebarn skal naturligvis få en del hver. Men de har allerede mye. Jeg har derfor bestemt meg for at noe skal gå til et veldedig formål. Mitt valg har falt på Stine Sofies Stiftelse sitt arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Valget var lett fordi jeg synes alle barn fortjener en god oppvekst. Jeg har besøkt senteret med tanke på testamentgave, og funnet at de driver i min ånd både humanitært, faglig og økonomisk. Har du anledning til å støtte stiftelsen, vil du gjøre en forskjell. – AnonymFå tilsendt brosjyre om arv her

Slik oppretter du et testament