Bli med på laget

Du kan utgjøre en forskjell! Sammen kan vi sørge for at

• barn vet hva som er lov og hva som ikke er lov
• flere voksne vet hva de skal se etter og hva de skal gjøre for hjelpe
• de voldsutsatte får hjelp på Stine Sofie Senteret
• rettighetene til ofre, pårørende og etterlatte styrkes

Tusen takk for at du bryr deg. Det betyr noe for de mest sårbare barna.


Vil du gi en gave nå? Vipps til 02349

Vil du bli fastgiver, kan du registrere deg som Barnerettsfadder i skjemaet under. Du kan også sende BF FADDER til 2160 (200,-/mnd.)

Vårt kontonummer er 9495.05.04794
(Gi en gave fra utlandet? IBAN: NO1694950504794, BIC/SWIFT; HANDNOKKXXX)

Støtt vårt arbeid

kr.I mnd.

Kalenderen 2019

Kjøp en kalender som betyr noe for de mest sårbare barna!

Endelig er den her! Kalenderen for 2019 er nå i salg. I år er temaet viktigheten av trygge, omsorgsfulle voksne. Illustratør Ane Tollerød Fosse har brukt en bjørn som gjennomgangsfigur.

Kjøp kalenderen her!

Start din egen innsamling nå!

Det er flere måter å starte sin egen innsamlingsaksjon på. Facebook har sin egen løsning, der du enkelt kan sette opp en innsamling - for eksempel i forbindelse med din egen bursdag. Trykker du på knappen under, får du mer informasjon om hvordan du kan bruke Facebook til å samle inn penger til et ideelt formål!

Start en innsamlingsaksjon!

Testamente

Å skrive testament er for mange en fin anledning til å reflektere over livet som har vært, og hva man ønsker å gjøre med de materielle goder man har opparbeidet seg. De kan utgjøre en forskjell!
Les mer

Minnegave

En minnegave er et alternativ til blomsterhilsenen når en slektning eller venn går bort. Ved å gi en minnegave hedrer du din kjære samtidig som du gjør noe for voldsutsatte barn.
Les mer

Gi en gave som betyr noe

Du kan utgjøre en forskjell for barn som utsettes for vold og overgrep. Din gave betyr at vi sammen kan gjøre mer for de mest sårbare barna. Vi vet at det betyr noe!
Les mer

Bedrift?

Din arbeidsplass kan bety noe for barna!

Mange små og store bedrifter vil bidra til arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. Noen gir enkeltbeløp, for eksempel i forbindelse med jul. Andre bidrar med en andel av omsetningen. Din bedrift kan utgjøre en forskjell. Ta kontakt med eva@stinesofiesstiftelse.no om dere vil bli med på laget!

Les mer om våre støttespillere