– Vi skal gi en positiv opplevelse til de menneskene vi møter.

De er blide, entusiastiske, elsker å snakke med mennesker, og de brenner for å gjøre det de kan for en barndom uten vold og overgrep – og de kommer kanskje på besøk til deg! Hils på Amanda, Roger og Lene.

F.v.: Amanda, Roger og Lene er nyeste tilskudd i Stine Sofies Stiftelse

De er nylig ansatt som fundraisere i Stine Sofies Stiftelse. En stor del av jobben blir å besøke husstander i hele Agder, for å informere om Stine Sofies Stiftelse sitt arbeid og rekruttere fastgivere.

– Jeg håper vi kan bidra til å åpne øynene til folk, og få dem engasjerte i tematikken, sier Roger.

– Jeg gleder meg mest til å møte masse folk og snakke om hva Stine Sofies Stiftelse gjør. Det er mye mer enn det folk tror, forteller Amanda.


Kjennskap til tematikken

Alle har kjennskap til stiftelsens arbeid fra før og ønsker å bidra til arbeidet.

– Budskapet stiftelsen står for er så viktig! Jeg har sett hvordan livet kan være for utsatte barn. Det er så flott å se alle de endringene som har blitt gjort takket være stiftelsen! I denne jobben kan jeg bidra til flere endringer, forteller Lene.

– ­Målet til stiftelsen treffer meg. Å endre samfunnet gjennom å være modig, kompromissløs og alltid på barnas side, det tror jeg på! Vi kan faktisk gjøre en endring, sier Roger.

De tre vil bidra til å ufarliggjøre tematikken, åpne opp for samtaler rundt tematikken og arbeidet til stiftelsen.

– Vi skal gi en positiv opplevelse til de menneskene vi møter. Vi gjør dette slik at vi kan fortsette det gode arbeidet som stiftelsen gjør, sier Amanda.


Rekruttere Barnerettsfaddere

En viktig del av jobben blir også å skaffe midler og oppfordre folk til å bli månedlige givere, altså Barnerettsfaddere.

– Som Barnerettsfadder kan de virkelig gjøre en forskjell for mange barn og unge, hver dag, sier Roger. Du investerer i fremtiden til barna.

I tillegg til å besøke husstander vil de også dukke opp på stands rundt om i Agder. Her håper de å få i gang noen gode samtaler.

– Vi er ansatt i stiftelsen, vi kan svare på spørsmål og gi ordentlig informasjon om det folk måtte lure på. Så snakk med oss, oppfordrer Roger.


Allerede nå vil de begynne arbeidet med å besøke blant annet Birkeland og Lillesand!

– Vi er veldig takknemlige for alle som vil åpne dørene for oss, og håper folk vil ta oss godt imot, er oppfordringen fra dem alle.Ønsker du å bli fastgiver og hver måned bidra til en barndom uten vold og overgrep?

Bli Barnerettsfadder ved å sende BF FADDER til 2160 (200,- /mnd.) eller klikk på knappen

Bli Barnerettsfadder