Ny samarbeidsavtale med Helsesista

Under Arendalsuka signerte vi en ny samarbeidsavtale med Helsesista. - Dere i Stine Sofies Stiftelse gir meg trygghet til å fortsette å gi barn og unge kunnskap og mot til å si fra når ting ikke er greit.

- Vi har et veldig viktig felles mål. Og det er at alle barn skal vokse opp uten vold og overgrep. Stine Sofies Stiftelse støtter mitt arbeid, som jeg blant annet gjør på Snapchat. Der gir jeg barn og unge masse viktig kunnskap og mot til å si fra når de opplever ting som ikke er greit og ikke er lov, forteller Helsesista.

Samarbeidet mellom Helsesista - helsesøster Tale Krohn Engvik, og Stine Sofies Stiftelse startet for ett år siden, da Krohn Engvik tok permisjon fra jobben sin som helsesøster i Oslo-skolen, for å være helsesøster på Snapchat på fulltid. For Stine Sofies Stiftelse handler samarbeidet både om å støtte det viktige arbeidet, og å kunne nå flere i den yngste aldersgruppen.

- Vi er så glad for å ha Helsesista med på laget. For det som er viktig for oss, er å nå ut til barn og unge, og det gjør vi gjennom henne, sier Ada Sofie, som legger til at stiftelsen kanskje ikke er like kule for de helt yngste aldersgruppene. For Helsesista har den økonomiske støtten vært viktig det siste året.

- Dere er modige som støtter Helsesista, for dere er faktisk de eneste som gir meg økonomisk støtte. Det gir meg trygghet til å fortsette å gjøre det jeg nå har gjort det siste året.


I videoen under kan du høre Ada Sofie og Helsesista snakke om samarbeidet - og signere avtalen!