No Finish Line Oslo er tilbake!

20. til 23. september er det igjen klart for No Finish Line Oslo, et veldedighetsarrangement til inntekt for arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. Alle kan delta, barn som voksne – og du velger selv hvor mange runder av 800 meter du vil løpe eller gå. For hver fullførte runde på Rådhusplassen, gir sponsorer 10 kr til Stine Sofies Stiftelse.


Ada Sofie er klar for 103 runder

No Finish Line-konseptet startet i Monaco, spredte seg raskt til flere byer i, og har alltid som formål å hjelpe barn. Susanne og Thor Hushovd tok konseptet til Norge i 2016. De to har lenge engasjert seg i arbeidet til Stine Sofies Stiftelse, og som i 2016, går inntektene fra arrangementet til arbeidet for en barndom uten vold og overgrep.

I 2016 deltok 2234 personer. De løp eller gikk 27545 runder, og samlet inn 275 450 kr til formålet!

- Vi er utrolig takknemlige. No Finish Line har gjort et fantastisk arbeid og stått på for å få dette til! Et slikt arrangement bidrar til å sette fokus på tematikken, forteller Ada Sofie Austegard. Hun har selv som mål å slå sin egen rekord fra 2016.

- I 2016 ble det 94 runder, og i år er målet å gå 103 runder! Jeg trenger noen å skravle med, så heng dere på, er oppfordringen fra Ada Sofie.


Utendørs 24-timersløp

No Finish Line er i utgangspunktet ikke en konkurranse, men en mulighet for alle til å kombinere mosjon og engasjement – uansett om du er aktiv løper eller vil spasere et par runder med barnevogn. I årets arrangement legges det likevel opp til et løp i løpet – ultraløpet No Finish Line 24.

- Responsen har vært veldig god i ultramiljøet. Løperne får mulighet til å delta på et offisielt utendørs 24-timersløp, og samtidig bidra til en viktig sak, forteller Susanne Hushovd!


Vil du løpe eller gå for en barndom uten vold og overgrep? Gå inn på www.nofinishlineoslo.no og meld deg på!