Kalenderen for 2019 er klar!

Endelig er den her! Kalenderen for 2019 er nå i salg. I år er temaet viktigheten av trygge, omsorgsfulle voksne. Illustratør Ane Tollerød Fosse har brukt en bjørn som gjennomgangsfigur.

Du kjøper ikke bare en kalender – du gir også et bidrag til arbeidet for en barndom uten vold og overgrep. Vår viktigste jobb i Stine Sofies Stiftelse er å være modig, kompromissløs og alltid på barnas side. Vi vet at det nytter, og vi vet at ditt bidrag utgjør en forskjell for voldsutsatte barn!

Mange av disse barna kommer her til Stine Sofie Senteret, og hver dag hører vi latter og lek fra begeistrede barn i trygge omgivelser. Noen ganger må vi tørke tårer og trøste når ting føles vanskelig, men først og fremst får både barn og voksne et lite pusterom fra hverdagen – og noen minner, gode opplevelser og erfaringer som gjør hverdagen litt lettere.

Tusen takk for at du gjør det mulig. Tusen takk for at du er med på laget som jobber for en barndom uten vold og overgrep. Uten deg ville ikke dette vært mulig!

BESTILL KALENDEREN HER!


INFORMASJON: Vår gode samarbeidspartner Max Marketing Group (MMG) hjelper oss med å selge kalenderen. Det betyr at du kan få en telefon der de vil selge kalenderen til Stine Sofies Stiftelse. Fakturaen for kalenderen vil også være stilt til MMG, og kontonummeret vil være 3201.50.22220. Vi håper du vil kjøpe den, og støtte oss!


Her får du en liten sniktitt på litt av kalenderen!