Et tre fylt med minner, håp og ønsker!

Inne på Stine Sofie Senteret finnes det et tre. Treet er fylt med gode ord, ønsker, tilbakemeldinger og ikke minst, håp! Hver uke henges det opp nye lapper fra nye barn og familier som besøker senteret - som julekuler på et juletre!

Hver og en av disse lappene et bevis på at det arbeidet vi gjør her på Stine Sofie Senteret og i stiftelsen, utgjør en forskjell. Du kan være en del av dette!


Drømmer om at alle voksne kan være som dere her på senteret. Snille, trygge, gode og tillitsfulle. Takk for at dere er her for oss. Deres omsorg betyr mye og merkes så godt for oss. Hadde det godt her :-) - barn på Stine Sofie Senteret

Du kan lese flere tilbakemeldinger og lapper fra barna på senteret her.

Denne jula vet jeg at mange barn har det vanskelig hjemme. Det vet jeg fordi jeg har møtt mange av dem. Her på Stine Sofie Senteret møter jeg hver uke barn som er utsatt for vold eller seksuelle overgrep. Jeg hører de grusomste historier og de tristeste skjebner, men jeg ser også håp!


Jeg kommer til å savne dere, det er leit at vi må dra. Jeg har hatt det kjempegøy her. Jeg har fått styr på følelsene mine. Jeg har følt meg trygg. Dere er snille, morsomme og best. Jente 10 år

Her blir de møtt av snille og trygge voksne, barna får kjenne på mestring og de får føle at de ikke er alene om det de har opplevd. Etter en uke her forlater de senteret med rakere rygg, hevet hode og håp i blikket, håp om at livet faktisk kan bli bedre igjen, tross det vonde de har opplevd.

Jeg håper du vil gi en gave denne jula - en gave som bidrar til å skape mer håp for de voldsutsatte barna!

Ja, jeg vil gi en gave