Møt oss på Arendalsuka

Fra 16. til 20. august arrangeres Arendalsuka, og vi er tilstede! Kom og møt oss på standen eller bli med på et av våre arrangementer.


Stand i Arendal sentrum

Under Arendalsuka finner du oss på stand i krysset Tollbodgaten og Friholmsgaten - rett ved fontenen. Kom gjerne innom for en prat!

Du er også hjertelig velkommen til å delta på ett av våre to arrangementer denne uka som omhandler tematikken vold og overgrep mot barn.


Det handler om omtanke, ikke mistanke

Mandag 17. august lanserer vi Stine Sofie Barnehagepakke, vårt nye undervisningsprogram for ansatte i barnehager. Vi inviterer til miniseminar om den viktige rollen til barnehageansatte i møte med barn som opplever vold eller overgrep. Under arrangementet får vi presentert kunnskap og forskning innen feltet, i tillegg til lansering av Stine Sofie Barnehagepakke. Vi avslutter med en samtale der vi spør hvordan vi skal få til en barnehagekultur der avdekking handler om omtanke, ikke mistanke.

Se mer informasjon om arrangementet på Facebook her

Se mer informasjon om arrangementet på Arendalsuka.no


Hvem tør å satse på løsninger som monner?

Det å bli utsatt i barndommen kan få alvorlige psykiske, fysiske, relasjonelle og andre negative konsekvenser for resten av livet. For samfunnet koster det milliarder. I den offentlige debatten og i det politiske landskapet er det få som stiller spørsmål ved at konsekvensene av vold og overgrep i barndommen er så omfattende og kostbart – både for de som rammes og for samfunnet.

Onsdag 18. august møtes Høyre mot Arbeiderpartiet når Kristin Ørmen Johnsen (Høyre) og Kari Henriksen (Ap) utfordres av debattleder Torbjørn Urfjell. Vi spør: Hva er det som hindrer oss? Hvilke hensyn går foran barns beste og barns rettssikkerhet? Hva er politikernes plan og hva er det som hindrer dem i å gå i gang? Og er de villig til å satse det så det monner?

Se mer informasjon om arrangementet på Facebook her

Se mer informasjon om arrangementet på Arendalsuka.no