Ada Sofie på norgesturné

I 2020 markerer vi 20 år siden Stine Sofies Stiftelse ble opprettet. I den anledning reiser Ada Sofie på norgesturné med sin personlige historie. Nå kan du melde deg på!

Et liv dedikert til voldsutsatte barn. Dette er Ada Sofie sin historie.

19. mai 2000 mistet Ada Sofie sin da 8 år gamle datter, Stine Sofie. Lenge hadde Ada hatt et ønske om å kunne gjøre noe for barn som var utsatt for vold eller overgrep.

– Da jeg mista Stine, bestemte jeg meg derfor for å opprette en stiftelse som skulle jobbe med akkurat dette - men jeg visste ikke helt hva jeg ville gjøre, og jeg hadde ingen erfaring med dette, forteller Ada.

Det startet i det små, på et lite kontor i Grimstad sentrum. Nå, 20 år senere er stiftelsen blitt en mellomstor bedrift, med over 50 engasjerte ansatte. Vi står vi her på Stine Sofie Senteret hvor flere voldsutsatte barn har kommet for å få en uke fylt med mestring og lek.

– Men det har ikke bare vært lett, og det har kostet mye på veien, understreker Ada.


Meld deg på foredraget Et liv dedikert til voldsutsatte barn.

Et nært og personlig foredrag med historier du aldri har hørt før, fra en mamma som mistet datteren sin på et brutalt vis, og som valgte å dedikere livet sitt for å hjelpe andre barn. Nært, sterkt, ærlig og underholdene .

Foredraget tar for seg Ada Sofie sin personlige historie, opprettelsen av Stine Sofies Stiftelse, tematikken vold og overgrep mot barn og stiftelsens arbeid gjennom 20 år. Få med deg dette enestående foredraget med grunnlegger og stifter av Stine Sofies Stiftelse, Ada Sofie Austegard. I 2007 fikk hun utmerkelsen «årets mest fengende foredrag».


Meld deg på foredrag her!

Se arrangementer på vår facebookside.


Her er noen av datoene - flere kommer!


Foredragene holdes i samarbeid med Gjensidigestiftelsen.